Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Γιατί έξω έχει κρύο*_

Ναι, δυστυχώς μόλις κοίταξες το ημερολόγιο κάτω δεξιά στην οθόνη σου και έχεις πέσει σε βαριά κατάθλιψη, καθώς όσο και να το τράβηξες από τα μαλλιά -μπάς και το τρενάρεις λιγάκι-, συνειδητοποιείς ότι έχουμε ήδη διανύσει τα μέσα του Οκτώβρη και ετοιμαζόμαστε -με όχι και τόσο αργά βήματα-  να υποδεχτούμε τον Νοέμβρη συνεπώς και τον χειμώνα 2011-12. Δεν νομίζεις λοιπόν ότι είναι καιρός, στη ντουλάπα σου να επικρατήσει μια πιο.. χειμερινή ατμόσφαιρα, χωρίς βέβαια να χάνεις τα στοιχεία του στύλ σου?


Βάλε, λοιπόν, σε χειμερία νάρκη μαζί με τις -αναπάντεχα- αξέχαστες καλοκαιρινές σου αναμνήσεις και  τις πλατφόρμες που τις έλιωσες στα σοκάκια του γραφικού νησιού που επισκέφθηκες, τα καυτά χρωματιστά σορτσάκια που πήγαιναν τέλεια με τα λευκά φανελάκια σου, και τα maxi αέρινα εντυπωσιακά φορέματα που φέτος τα υπερλάτρεψες. Μπορεί το καλοκαίρι να σου προσφέρει πληθώρα επιλογών για πρωτότυπες και στιλάτες εμφανίσεις, μα και ο χειμώνας κρύβει τάσεις που αν τις ανακαλύψεις, θα τις λατρέψεις, θα τις υιοθετήσεις και σίγουρα θα ξεχωρίσεις!

Πάρε μια ιδέα από τις 5 δικές μου επιλογές-προτάσεις  για τον φετινό χειμώνα 2011-2012 και αμέσως θα δείς με άλλο μάτι την απότομη αλλαγή της season...

  •  Mac lipstick smoked purple : Είναι το απόλυτο αντικείμενο του πόθου μου για τον χειμώνα που διανύουμε, γι αυτό και το αναφέρω πρώτο. Με συνοδεύει σχεδόν σε κάθε μου βραδινή εμφάνιση και γιατί όχι ,να συνοδεύει και τις δικές σου "bloody" εμφανίσεις εφόσον το ενσωματώσεις και εσύ, στο δικό σου νεσεσσέρ . Μπορεί να σε τρομάξει λίγο η ένταση του χρώματος με το που θα ανοίξεις την συσκευασία, αλλά όπως θα  δεις, φορεμένο είναι πολύ πιο διαφορετικό και ζωντανό. Συνδιάζεται με τα πάντα, προτείνεται ειδικά για περιπτώσεις που ο χρόνος ετοιμασίας σου, δεν σου αφήνει και μεγάλα περιθώρια (καθώς μόνο μάσκαρα στα μάτια αρκεί) και η   παρέα του στα χείλη σου θα διαρκέσει για όλη την βραδινή σου έξοδο (εκτός απροόπτων βεβαίως βεβαίως..) 

  • BCBGMAXAZRIA pithon clutchΗ νέα τάση στα clutches που  έχει ήδη αρχίσει και να υιοθετείται σε μεγάλο βαθμό, ακούει στο όνομα "envelope" clutches και ναι, σαφώς και σου θυμίζουν πολύ στους ταχυδρομικούς φακέλους που χρησιμοποιούμε για να στείλουμε γράμματα. Με μεγάλη δυσκολία από όλα αυτά τα σχέδια-χρώματα που κοιτούσα στo διαδίκτυο,( επώνυμα και μή) κατέληξα να επιλέξω το συγκεκριμένο μοντέλο του Max Azria (BCBGMAXAZRIA) γιατί με τράβηξε η ιδιαιτερότητά του χρώματός του σε συνδιασμό με το -όσο και να μην της φαίνεται- εξαιρετικά χαμηλό κόστος της (περίπου 50€). Παρόλο το ιδιαίτερο της χρώμα, συνδιάζεται πολύ ευκολα. Από jeans παντελόνιa μέχρι coktail dresses. Ιδανικό και για μια πιο rock εμφάνιση με leather μαύρο παντελόνι, μαύρο φανελάκι, μαύρα ψηλοτάκουνα μποτάκια και διάφορα charms στο λαιμό  με χρυσές και τιρκουάζ λεπτομέρειες.

  • Εssie nail colour little brown: Εντάξει, εδώ δεν χρειάζεται να πω πολλά. Όλες μας τις έχουμε αγαπήσει ή έστω έχει τύχει να  επιλέξουμε και να δοκιμάσουμε μία από την τόση μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων που έχει. Εγώ γι αυτόν τον χειμώνα έχω ξεχωρίσει το πολύ ζεστό και κομψό σοκολατί που το χω ονομάσει "πραλίνα" και ταιριάζει άψογα με τηνς  άκρως χειμωνιάτικη διάθεσή μου για ζεστό γαλλικό καφέ σε κεντρικό-γραφικό καφέ της πολής. Προσοχή αν έχεις αρκετά μακριά νύχια, καλύτερα να αλλάξεις απόχρωση (μπεζ σκούρο, γκρι απαλό) ή να τα κοντίνεις. Τα τόσο σκούρα χρώματα ταιριάζουν σε αρκετά κοντά νύχια όπως στην φώτο. Ειδάλλως, θα μοιάζεις με την Μάτζικα Ντεσπέλ και δεν το θέλεις..

  • Audrey booties by Rachel Zoe : Φέτος ο χειμώνας κρατάει τα άκρα μας ζεστα! Μποτάκια παντός τύπου,  χαμηλά ή ψηλά, με τακούνι ή φλατ , χύμα αρβυλάκια ή sexy στιλέτο..  ό,τι επιτρέπει και τολμάει η ταυτότητα του δικού σου στιλ είναι πιο must από ποτέ και ιδανικά για να απογειώσουν ακόμα περισσότερο τις εμφανίσεις σου! Δική μου επιλογή τα μαύρα, από δέρμα φιδιού, μποτάκια της Rachel Zoe που ακούνε στο όνομα  "Αudrey" και κοστολογούνται περίπου στα 280 ευρώ . Safe η επιλογή του μαύρου χρώματος, για εσένα που θέλεις να δώσεις περισσότερη έμφαση στα αξεσουάρ άλλα ταυτόχρονα να αφήσεις το sexy classic στίγμα σου. Συνδυάζεται τόσο με στενά εφαρμοστά παντελόνια  όσο και με φουστες-φορέματα για τις πιο "ψαγμένες" της μόδας και του στυλ. Προσωπικά εγώ ήδη τα ψάχνω..

  • Folded necklace by Kapow Wow: Πλέον, όπως σωστά θα χεις παρατηρήσει γύρω σου, οι τάσεις τις μόδας πάνω-κάτω φοριούνται παντού και από όλες. Η λεπτομέρεια, όμως, είναι αυτή που θα κάνει και πάλι την διαφορά και θα προσθέσει στο στιλ σου πινελιές πρωτοτυπίας και και μοναδικότητας που και να θέλουν να το αντιγράψουν, θα ψάξουν πολύ.. Η προσωπική μου επιλογή που πραγματικά λάτρεψα, είναι το "folded necklace" από την "Kapow Wow" φτιαγμένο από μεταλλικά χρυσά κομμάτια lycra υφάσματος με το οποίο, σίγουρα, η εμφάνιση σου θα συζητηθεί.. Πάει απλά με τα πάντα! Από  λευκό φανελάκι με ψηλοκάβαλο leather παντελόνι ή φούστα και ψηλοτάκουνα, μέχρι με tshirt, τζιν σορτς-βερμούδα και γαλότσες. 


Είμαι βέβαιη, πως ο χειμώνας που μας έρχεται, θα αποτελέσει για σένα αρκετά μεγάλη πρόκληση, τόσο για να παίξεις με το στυλ σου, όσο  και για να ανακαλύψεις πραγματικά "αριστουργήματα" φιλικά -πάντα- προς το τσουχτερό κρύο αλλά και προς το πορτοφόλι σου...

Τι λες, λοιπόν, να ξεκινήσεις από αύριο?...



                                                                                                             Καλή σας Νύχτα*_





2 σχόλια:

  1. το κραγιον θα γινει δικο μου αμεσα!!το ψαχνω αυτο το χρωμα απο περισυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Joan μου, αγόρασε το και θα με θυμηθείς! δεν λέω να το βγάλω από πάνω μου.
    P.S πολύ ενδιαφέρον το blog σου!
    Έγινα ήδη μέλος! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή