Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Labels or Love*__

       __* Eίναι ένα βαρετό απογευματόβραδο...Ξέρεις απο κείνα τα βράδια που δεν λέει με τίποτα να περάσει η ώρα..Που αρχίζεις να αναρωτιέσαι "Να βγω για ποτό ή να κάτσω σπίτι?"..Οκ!μολις αποφάσισες ότι θα απορίψεις τελικά το ποτό σε καποιο απο τα στέκια σου που έχεις επισκεφθεί χιλιάδες φορές και σε έχουν μάθει ακόμα και τα σκαμπό, γιατί πολυ απλά δεν εισαι σε mood για χαιρετούρες και φιλιά με τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα που απαρτίζουν την μεταμεσονύχτια διασκέδαση της πόλης.
       Χωρίς να το σκεφτείς και πολύ..Κανονίζεις με το υπόλοιπο γυναικο-team σου, ολονύκτιο party απείρων συζητήσεων και αναλύσεων με απαραίτητο το λευκό κρασί και προεραιτικό το πακέτο σου με τα αγαπημένα σου slim τσιγάρα.
       Συνήθως τέτοια "parties" ξεκινάνε με βαβούρα,χαμό και αναστάτωση μέχρι να μαζευτούμε όλες,να πούμε τα νέα-κουτσομπολιά μας, να στείλουμε κάνα μήνυμα με κανέναν "πρώην"-"νυν"-"προσεχώς" και να μπούμε και λίγο fb να δούμε τι παίζει στους online...
      Όταν, επιτέλους, η ηρεμία λάβει μέρος και το κολονάτο μου ποτήρι φιλοξενεί ήδη το 2ο ποτό ... συνειδητοποιώ ότι είμαστε 6 κοπέλες που ουσιαστικά τα έχουμε "όλα" [και τα παραέχουν "κάποιες " μάλιστα] και παρόλαυτα αυτό το διάστημα είμαστε και οι 6  "μόνες" μας. Κι κάπως έτσι ξεκινάει η συζήτηση περί της σημερινής γυναίκας άλλα και του είδος των γυναικών που προσεγγίζεται συνηθέστερα από τους άντρες.
    Αναφέροντας ένα σωρό παραδείγματα η μία στην  άλλη, καταλήγουμε ότι πλέον οι γυναίκες παρόλο που έχουμε αποκτήσει πλέον πολλά παραπάνω κιλά δυναμισμού και προσωπικότητας,- βάζοντας έτσι τα γυαλιά σε εκείνους που ακόμα υποστηρίζουν ότι το αντρικό φύλο υπερέχει του γυναικείου-, υπερεκτιμάμε τις δυνατότητες μας και βγάζουμε  προς τα έξω ένα, ίσως, εκνευριστικά "αεράτο" στιλάκι με μπόλικη δόση στυλιστικής υπερβολής και "παρεμβολής" και βλέμα υπεροψίας που φωνάζει "δεν έχω ανάγκη κανέναν από σας!..και χαρη σου κάνω που περπατάμε στο ίδιο πεζοδρόμιο".
   Το στυλάκι "κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο" είναι πλέον "passe"..Δεν λέω κάποτε ήταν της μόδας...μέχρι που πλημμύρισαν οι δρόμοι, οι καφετέριες, τα bars, τα clubs και παραλίες απο τσάντες Louis Vuitton(ανεξαρτήτως αυθεντικότητας), ανταύγεια στο μαλλί, γυαλί τεραστίων διαστάσεων,ψεύτικο νύχι και πολλά άλλα διακριτικά αξεσουάρ και μη, με τα λογότυπα πάντα σε σωστό μέγεθος, ώστε να τα βλέπει η διπλανή της διπλανής.
     Πλέον -δεν ξέρω αν έχει να κάνει με την οικονομική κρίση ή από κάποιο άλλο φαινόμενο που απασχολεί την χώρα μας- το απλό είναι και αυτό που κερδίζει...
     Οι άντρες έχουν βαρεθεί αφόρητα τις "στημένες γκόμενες" όπως τις αποκαλούν συνήθως!!..Προτιμάνε να τις κοιτάνε, μιας και βελτιώνουν την αισθητική του οπτικού τους πεδίου, πάρα να μπουν στην διαδικασία να τις φλερτάρουν.Ακόμα και να θελήσουν να τις πλησιάσουν, το ύφος " μην έρθεις, χωρίς την φορολογική σου δήλωση" λειτουργεί αυτομάτως σαν απαγορευτικό στην οποιαδήποτε διάθεση για "παιχνίδι"-φλερτ.
     Χαρακτηριστική απόδειξη των παραπάνω είναι αυτό που λέμε συνεχεία εμείς οι γυναίκες όταν πετυχαίνουμε ζευγαράκια στον δρόμο "μα καλά... ΑΥΤΟΣ με αυτήν???".
     Κι όμως! ΑΥΤΟΣ με αυτήν!Διότι όσο κούκλος,δίμετρος,- με φέτες για τρίλιζα και τροπικό μαύρισμα- και να ναι ο άλλος, αν είναι να κάνει καθημερινά διαγωνισμό ομορφιάς με την κοπέλα του,τι να το κάνει?Προφανώς "αυτή" θα τον γεμίζει πολύ περισσότερο από μία άλλη με εξωτερική εμφάνιση "full-extra" και ελεύθερο χρόνο για το αγόρι της μηδέν ,από το να τρέχει από το κομμωτήριο στην μανικιουρίστα και από κει στη "καλογήρου" (με το νέο μαλλί για να το δείξουμε κιόλας!) για να δει τι "new entry" γόβα παίζει ,ώστε να την αγοράσει και να σκάσουν οι "φίλες" της το βραδυ στο villa mercedes.
     Επομένως,ως συμπέρασμα, θα κλείσω με μια φράση από τα παλιά με την οποία πάντα προσπαθούσε να με επηρεάσει η μητέρα μου στον τρόπο που ντύνομαι-καθώς με λυπόταν που περνούσα κοντά ένα  2ωρο μπροστά στον καθρέφτη μέχρι να ετοιμαστώ-...
                                                      "Εν τη απλότητα και κομψότητα"
   
    "Και για αποφυγή παρεξηγήσεων....
 Δεν βγάζω τον εαυτό μου πλήρως απο το σημερινό πρότυπο γυναίκας!Είμαι ακόμα στην προσπαθεια"...*
                               
                                                                                                                            Καλή σας Νύχτα!*
   
  

3 σχόλια:

  1. Δεν θα την έλεγα στημένη την εν λόγω γκόμενα που περιγράφεις,όσο ότι φαίνεται πως προσπαθεί πολύ να κερδίσει το ενδιαφέρον.Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις γυναικών γύρω μου που έχουν φτάσει σε τέτοιο αδιέξοδο μένοντας καιρό μόνες τους,που πιάνονται από όπου βρουν.Αυτό οδηγεί στο να πηγαίνουν με διάφορους,ελπίζοντας να βρουν τον σωστό.Από τη μεριά μας όμως,βλέποντας αυτή τη συγκεκριμένη,σκεφτόμαστε:Ε ΡΕ ΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΗ...Και μένουμε μακριά,προτιμώντας μια πιο προσιτή και γήινη...Το θέμα είναι ένα...Μην προσπαθείτε πολύ,δεν είμαστε ιθαγενείς να μας εντυπωσιάσετε με μπιχλιμπίδια.Καλή η εμφάνιση για την αρχή (απαραίτητη βασικά :P),αλλά αν δεν υπάρχει προσωπικότητα και αυτοπεποίθηση,παρακάτω δεν πάει κανείς.Και μην ανησυχείς,κανείς άντρας δεν θα καταλάβει αν η τσάντα που κραταάς είναι φίρμα ή όχι,στην αρχή θα ασχοληθεί με το αν είσαι όμορφη,ούτως ώστε να προχωρήσει,αλλά αν ανοίγεις το στόμα και πετάς ελέφαντες,θα σε εκμεταλλευτεί και θα κόψει!Και δεν μιλάω για σένα βέβαια,εννοείται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσο πολύ μπορεί να συμφωνώ μαζί σου ρε Μιχάλη???
    Πραγματικά..θέλεις να συνεργαστούμε, να φτιάξουμε ένα μεγαλύτερο blog,να γίνουμε πλούσιοι και να πάμε να ζήσουμε στις Μπαχάμες?

    Ντάξει πέρα απο την πλάκα συμφωνώ σε γενικές γραμμές..
    Εκει που διαφωνω είναι οτι όταν βλέπεις μία τέτοια κοπέλα σκέφτεσαι με ποσους θα χει πάει..
    Δεν είναι απαραίτητο να χει πάει με πολλούς ..ειδικά μια τέτοια κοπέλα η οποία είναι τέρμα απαιτητική και επιζητάει τον Μr.Perfect!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. pragmatika sumfono sto 100% auton pou grafeis...
    h aplothta einai pio sic alloste "ouk en to polo to eu" pou legan k oi hmon progonoi!!!
    to ekneuristiko me tis "full extra" pou les ki esi einai oti exoun kabalisei ton amane an oxi oles oi perissoteres k snobaroun stekia pou den einai sto class tous h filous/es-gkomenous pou den tis ftanoun se hfos-rouxa markes h oikonomika ki an exei tuxei kai exoun krathsei 1-2 "low baget" kanoun epidhxh thn tsanta pou einai "PRADA" k ton gkomeno pou tous ta skaei klp...to kimpariliki einai na ta exeis (ta fragka) k na eisai cool k prositos oxi epidixias...k kata th gnomh mou na eisai anoixtomualos se ola na ta exereuneis ola (k ta class k ta underground)oste na exeis apopsh k na oloklhroneis k thn prosopikothta sou...
    einai oraio guro sou na blepeis ta karfomena blemmata ton antron alla mhpos se koitane epeidh eisai uperboliki???
    na prostheso kai kati psonistiko : h chanel aferouse panta to teleutaio axesouar dioti apla tha htan uperbolh!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή