Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2011

Christmas Inspiration*_

 
 Για κάποιο -ίσως- ανεξήγητο λόγο, τις 2 τελευταίες μέρες, αυτό που έχουμε ονομάσει  "πνεύμα τον Χριστουγέννων" έχει κάνει -για τα καλά-κατάληψη στις σκέψεις και γενικότερα στην ψυχολογία μου...
 Από τότε που με θυμάμαι, ο εαυτός μου αλλά μαζί και οι γονείς μου, το βίωναν σε υπερβολικό βαθμό αυτό το "πνεύμα".. Με τη μόνη διαφορά ότι οι δεύτεροι, το "πλήρωναν" και -μάλιστα- ακριβά, καθώς ως μικρό και (τότε) τηλεορασόπληκτο παιδί οποιαδήποτε διαφήμιση της mattel και της fisher-price έκανε εμφάνιση- εκτός του ότι έμπαινα ολόκληρη μέσα στην τηλεόραση- κατευθείαν τραβούσα την μπλούζα της μαμάς μου να το δει -και καλά-, ώστε να το κάνει "save" στα αγαπημένα της και να το "post-άρει" στoν Aι Βασιλη (όπου "Άι-Βασίλης" βλέπε. "μπαμπάς μου" με στολή κάθε πρωτοχρονιά μέχρι που η κολλητή μου στο δημοτικό μου άνοιξε τα μάτια και μου χάρισε μία από τις πιο θλιβερές στιγμές της ζωής μου).

Τέτοιες, λοιπόν, παρόμοιες καταστάσεις θα έχεις ζήσει σίγουρα κι εσυ, καθώς με τα Χριστούγεννα όλοι μας -θέλοντας και μή- γινόμαστε παιδιά..  Πόσο μάλλον όταν βρισκόμασταν στην παιδική ηλικία του χτές.. (και του προχθές μη σου πώ)!

Όσο αφορά το σήμερα, όμως, που οι καιροί -ακούς και ξανακούς- "έχουν αλλάξει.." και " τα πράγματα δεν είναι όπως παλιά.." κλπκλπ. ΣΤΟΠ! Κάνε την χάρη στον εαυτό σου και μήν ακούς κανεναν για το διάστημα αυτό! Αλλιώς, θα προστεθείς και συ στην κατηγορία που παίζει πολύ τελευταία του: "δεν μου κάνουν καν αίσθηση τα Χριστούγεννα φέτος" και το μόνο που θα καταφέρεις είναι να περάσεις ακόμα και αυτές τις μέρες, σαν όλες τις υπολοιπές του χρόνου, ανταλλάζοντας δώρα με την μοναξιά, την μιζέρια και την κατακρεουργημένη σου ψυχολογιά .

 Είναι πράγματα στη ζωή μας που έχουν ανεκτίμητη αξία και είναι πολύ κρίμα, επειδή κάποιοι "άνθρωποι" αποτυχημένα καθορίζουν το παρόν και δυστυχώς το μέλλον μας, να χάσουμε κι αυτές τις λίγες όμορφες στιγμές .
Επομένως, σε αυτό το σημείο θα πρέπει -ευτυχώς- να αποχαιρετήσουμε (κι εσυ μαζί μου) τη μελαγχολία και την αρνητική σκέψη . Δε λέω, παράπονο δεν έχω ..Όλο αυτόν τον καιρό, βάλανε τα δυνατά τους και μας κρατούσαν αμερόληπτα παρεα, αλλα τώρα ήρθε η ώρα κι εμείς να ανασάνουμε!
 Και για να σου κάνω, όμως, το κλίμα ακόμα πιο γιορτινό και να μπείς επιτέλους κι εσύ σε αυτό ..
Επέλεξα για σένα,μερικά από αυτά τα μικρά και low budget μεν λεγόμενα χαζοδωράκια, που όταν τα ανταλλάζεις, όμως, με τους αγαπημένους σου ανθρώπους, σου προσφέρουν συναισθήματα ανάλογα με εκείνα των ανεκτίμητων στιγμών, που ανέφερα παράπάνω ότι συναντάμε στη ζωής μας..
Extra Τip: Ανοιξε το youtube, πληκτρολόγησε "christmas songs", επέλεξε κάποιο και άκουγε το παράλληλα...(Πρόσεξε όμως μην το παρακάνεις με την Mariah και το "All I want for Christmas"  διότι την διπλανή δεν την βλέπω καλά!..)


Christmas Inspiration*_
£1.99 - hm.com

Monsoon
£20 - monsoon.co.uH&M slip shoes
£13 - hm.com

Mango studded leather glove
£45 - mango.com

Faux fur scarve
£25 - topshop.com

Monsoon
£16 - monsoon.co.uk

H&M Body Spray
£2.99 - hm.com

Nordstrom 'Snow' Felt Pillow
$58 - nordstrom.com

IKEA Snödriva
$5.99 - ikea.com

IKEA Yrsnö
$2.99 - ikea.com

Coach Snow Flake Picture Frame Key Ring
$38 - lordandtaylor.com

Monsoon Pink Lucinda Lavender Heart
£8 - monsoon.co.uk


Τι λες λοιπόν? Έπεισα καθόλου το δικό σου "Πνεύμα" να ξυπνήσει και να σε επισκεφθεί?...


                                                                                                               Καλή σας Νύχτα*_

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου